Spectacol Magic UrsitoareTraditiile zanelor ursitoare. Superstitie sau nu, Ursitoarele sunt niste figuri mitice traditionale ce fascineaza imaginatia oamenilor inca din cele mai vechi timpuri. Rolul lor este foarte important in stabilirea destinului unui copil nou nascut si poate, tocmai de aceea, oamenii de pretutindeni continua sa le cinsteasca. Rolul ursitoarelor. In credinta populara, zanele ursitoare stabilesc soarta noului nascut si o scriu in Cartea Vietii. Cele trei zane ursitoare au diverse roluri, cea mare, Ursita toarce firul vietii, cea mijlocie, Soarta deapana firul vietii, iar cea mica, iar Moartea curma firul zilelor omului.


Dupa alte credinte, fiecare dintre cele trei surori reprezinta momentul nasterii, prima arata luna in care s-a nascut copilul, cea mijlocie ziua, iar cea de-a treia ora la care copilul a venit pe lume. Ursitoare botez, un spectacol magic. Pentru a te naste intr-un ceas bun si a primi un destin favorabil este necesar, conform traditiei romanesti, sa le indupleci pe cele trei surori ursitoare prin diverse metode. Noi va propunem cea mai folosita solutie in zilele de astazi, o petrecere cu zane ursitoare care sa faca cele mai alese urari copilului dumneavoastra si sa ofere invitatilor un spectacol plin de farmec si magie.

SimpluCand lucrurile nu se intampla asa cum vrei tu, nu inseamna ca ceilalti sunt prosti, idioti, lenti, lenesi. Inseamna doar ca si ei au acelasi drept, ca si tine, de a isi dori ca lucrurile sa se intample cum vor ei. Iar dorintele tale nu sunt intotdeauna identice cu ale lor. Adica nu esti un imparat ale carui slugi au o singura dorinta, aceea de a le indeplini pe ale tale. Si atata vreme cat nimeni nu ti-e sluga, nu ai dreptul de a ii judeca pe ceilalti dupa simplul criteriu de a face sau nu ceea ce tu iti doresti, atunci cand iti doresti. Concluzie? Atunci cand lucrurile nu se intampla asa cum vrei tu, atunci cand vrei tu, nu inseamna ca ceilalti sunt prosti, idioti, lenti sau lenesi. Inseamna, pur si simplu, ca si ceilalti au aceleasi drepturi ca si tine. Vrei ca ceilalti sa te ajute cand si cum vrei tu? Te sfatuiesc sa incepi prin a face tu primul pas, prin a face tu ce vor altii. Abia apoi sa ceri si sa judeci... De ce e oare Doamne atat de greu sa nu mai fim egoisti? Sa ne asezam noi intai in postura celui de la care vrem ceva (orice), sa vedem care ar fi reactia noastra si abia apoi sa cerem sau sa judecam.