Este Dragostea Demodata in Zilele Noastre?Trecand de luna "iubirii", daca pot sa spun asa, toata lumea se gandeste cum sa petreaca ziua de maine sau ce cadou sa-i cumpere persoanei iubite cu ocaziau unei aniversari sau a unei alte ocazii, ce surprize sa puna la cale si asa mai departe... Mi-am amintit de o problema pe care cineva o punea acum ceva timp. Daca dragostea e domodata in zilele noastre, iar raspunsul pe care i l-am dat e urmatorul: "Eu cred asa: dragostea nu este de moda veche nici in vremurile noastre si n-o sa fie nici in alte vremuri. Din toate timpurile oamenii iubesc, au iubit si vor iubi pana la sfarsitul lumii asteia. Chiar daca unii nu recunosc, tuturor ne tresalta inima atunci cand auzim povesti de dragoste, cand vedem un film cu o poveste de dragoste fascinanta, cand ascultam o melodie de iubire, cand citim o poezie poate...
Tuturor ne plac lucrurile romantice, vorbele de iubire, soaptele la ureche, lucrurile care ne aduc in suflet un licarit. Toate astea inseamna ca de fapt visam, ne dorim sau poate chiar avem parte de o poveste de dragoste ca cele de "altadata". De-a lungul timpului au existat iubiri, amoruri care mai fac furori si astazi si or sa faca mereu. Pentru ca asa suntem noi, oamenii, oricat de mult am spune ca "iubirea e demodata" sau ca nu exista, in adancul fiintei noastre exista o speranta ca vom intalni "acea" iubire ca-n povesti. Nu cred ca exista persoana pe lumea asta care sa nu fi simtit macar o data fluturi in stomac atunci cand l-a vazut pe baiatul sau pe fata care-i place, sau ca nu a tresarit niciodata cand privirea i s-a intersectat cu a celuilalt. Din totdeauna au existat iubiri patimase, amoruri, pasiuni inflacarate si dorinte arzatoare. Si vor exista ever. Asa ca eu cred ca dragostea nu este de moda veche". Voi ce credeti?

Avantajele Unghiilor FalseMulte persoane se intreaba de ce apelam la  unghii false daca am fost lasati toti de la mama natura cu unghii reale, naturale. Iata cateva din motivele pentru care tot mai multe fete prefera varianta unghiilor false in loc sa le lase pe cele "din dotare" sa creasca: Mainile vor arata la orice ora splendid ca si cum abia ati iesit de la salonul de manichiura si vor face impresie buna. De cate ori nu ati vazut pe cineva cu unghiile rupte sau roase ati catalogat o imediat ca pe o persoana neingrijita in general! Nu va trebui sa refaceti manichiura asa des ca la unghiile obisnuite (5-6 zile, maxim o saptamana). Spre deosebire de oja, modelul si culorile aplicate nu sar de pe unghie iar suprafata este mai mare parmitand mult mai multe jocuri de culori si forme geometrice. Sunt disponibile intr o gama larga de marimi si forme pe care unghiei naturale nu le puteti da. Nu se rup sau ciobesc la fel ca unghiile naturale asadar nu trebuie sa va faceti griji ca exact inainte de un eveniment unde vreti sa aratati impecabil o unghie se va strica.
Deoarece exista multe purtatoare de unghii false, ca in orice domeniu au aparut si miturile: Unele spun ca ataca unghia ceea ce este cu totul fals. Unghia nu este atacata de substantele care se folosesc in aplicarea unghiilor false ci doar daca sunt scoase si puse cele false de multe ori, acest procedeu necesitand pilirea suprafetei, automat subtierea unghiei. In cazul in care aveti unghii false nu puteti face treaba in casa. Nici acest mit nu este adevarat, existand unghii false deosebit de rezistente precum cele acrilice. O sa puteti face treaba, unghiile rezistand mult mai bine ca cele naturale. Mediile in care nu rezista unghiile false sunt cele in care nici pielea dumneavoastra nu rezista, asadar si fara unghii false, purtati manusi de protectie ca in cazul folosirii detergentilor puternici, a detartrantilor sau alte substante. Alt zvon este ca daca utilizati unghii false mult timp dedesubt unghia va fi intr o stare deplorabila. Nu este adevarat, in masura in care unghiile false sunt intretinute corespunzator si mai ales aplicate corect. Tot ce trebuie stiut este ca atata timp cat unghiile false sunt aplicate la un salon unde se lucreaza corect, nu aveti decat de castigat o manichiura spectaculoasa.