Imbunatatiri la Garderoba de Iarna



Este cald, vedeti soare peste tot in jurul vostru, insa realizati ca mai sunt aproximativ 3 luni pana la Craciun! Eu personal ma gandeam la acest aspect saptamana trecuta si nu imi venea sa cred ca iarna este, din nou, atat de aproape de noi. Cand am ajuns acasa in ziua resectiva, cu toate ca este inca destul de cald afara am aruncat un ochi peste garderoba de toamna-iarna, sa ma asigur ca am tot ce imi trebuie. Ca de obicei, m-am inselat, pentru ca imi lipsesc cateva lucruri esentiale pentru a trece peste sezonul rece, cum ar fi o geaca groasa, una cardigan, cateva camasi cu maneca lunga si cateva perechi de colanti grosi, care am constatat in ultima vreme ca imi tin mult mai cald decat blugii atunci cand este foarte frig afara. Dupa memorarea lipsurilor, bineinteles, m-am apucat de cautari in magazinele online pentru ca as vrea sa imi gasesc cele necesare la preturi avantajoase. Acceptand sfaturi de la prietene, cautand si singura pe internet am gasit in cele din urma un site cu haine reduse care se intampla sa aiba... 


Aproape tot ce aveam eu nevoie. Nestiind nimic despre el, am cautat recenzii si vazand ca acestea sunt promitatoare, am indraznit sa comand cateva produse "de test". Spre surprinderea mea, tot ce am primit este de calitate foarte buna, original iar pozele sunt reale ceea ce nu ma poate face decat sa recomand mai departe siteul www.hainereduse.ro. Personal am fost tare incantata ca exact ce culori am vazut pe site aveau si hainele in realitate si mai ales ca materialele sunt unele bune (nu se decoloreaza la spalat, nu se intind sau deformeaza cum mi s-a mai intamplat). Este destul de riscant sa comanzi pe net, in special imbracaminte, insa neavand timp mi-am asumat asta si iata ca am descoperit un magazin online de haine de care cu siguranta voi profita din plin de acum incolo ceea ce va recomand si voua pentru ca presupun ca la fel ca si mine, va doriti hainute multe, la preturi cat mai avantajoase.

Fete Stralucitoare



In Chicago, in perioada Marii Crize, Harper Curtis gaseste cheia unei case care ii permite sa calatoreasca in timp. Dar curand descopera ca acest privilegiu are si un pret, un pret macabru care trebuie platit. Trebuie sa le ucida la momentul potrivit pe "fetele stralucitoare", acele tinere cu adevarat exceptionale, fete cu un potential extraordinar, pe care la cauta in calatoriile lui prin timp. Harper le viziteaza in diferite perioade ale vietii lor, marcandu-le destinul pentru totdeauna si lasand langa cadavrele acestora cate un obiect misterios, pana cand in 1989, una dintre victime, pe numele sau Kirby Mazrachi, supravietuieste si porneste in urmarirea lui. Hotarata sa-l gaseasca pe ucigas pentru a-l da pe mainile justitiei, Kirby ajunge sa lucreze la Chicago Sun-Times alaturi de Dan Velasquez, un reporter care s-a ocupat in trecut de cazuri de omucidere. Pas cu pas, aceasta fata stralucitoare se apropie de confruntarea finala si de imposibilul adevar. Nu stiu voi, dar eu cu siguranta o sa incerc sa citesc cartea asta prin octombrie, cu ocazia zilei de Halloween. Arata destul de ciudat (nu m-am uitat la tot trailer-ul pentru ca e noapte si mai mult ca sigur o sa incep sa aud sunete ciudate in bucatarie) si din descriere zic eu ca mi-ar placea, chiar daca nu obisnuiesc sa citesc genul asta de carti. Voi ce ziceti, v-am facut curioase, aveti de gand sa o cititi?